#Algemeen

De eerste offline meeting van het jaar!

Media Reverse op 4 juni 2021

2 minuut leestijd

Deze week geen inhoudelijke blog, maar een kort stuk over een noemenswaardig moment tijdens mijn carrière bij Media Reverse. Na meer dan een jaar enkel online meetings, online presentaties, online kennismakingen, online borrels en The Streamers te hebben gehad, was het moment eindelijk daar…

De versoepelingen lieten het toe om weer eens op pad te gaan naar klanten en elkaar weer echt in de ogen te kijken. Althans… weer? Sinds mijn carrière bij Media Reverse is dit mijn vijfde meeting in het echt! Best spannend dus om niet, zoals ondertussen gewend, achter je scherm te presenteren maar dit op locatie te doen.

Dat begint natuurlijk met de gezellige reis heen! Vanaf de afgesproken carpoolplek nog even een Starbucks gescoord en vervolgens naar het “verre” zuiden, want daar bevindt zich het Habufa hoofdkantoor. Een fijn moment om nog even kort alles door te nemen. Iets waar bij een online meeting vaak geen tijd voor is, omdat alle meetings strak op elkaar aansluiten.

Eenmaal aangekomen bij Habufa werden wij warm onthaald met een kop koffie. Nog geen handen schudden, mondkapjes bij verplaatsen en afstand houden. Hoewel dit gek klinkt, voelt vreemd genoeg juist fijn. Kleine stapjes dus! Eenmaal gestart met de presentatie merkte ik dat de kamer kunnen rondkijken en elkaar kunnen aankijken een toch wel een positieve extra dimensie geeft. Je voelt elkaar veel beter aan, praat niet door elkaar heen en vragen worden gemakkelijker gesteld.

Persoonlijk echt een dik pluspunt want het aangaan van de dialoog wordt hierdoor tijdens een meeting bevorderd. Daarnaast is er ook meer ruimte voor koetjes en kalfjes, wat voor een minder formele en gemoedelijke sfeer zorgt.

Dit was de eerste echte meeting na de lockdown en ik kijk er naar uit om meer van dit soort meetings te doen. Ondanks mijn rol als online manager ben ik er echt aan toe meer van dit soort persoonlijke “offline” contactmomenten met klanten en exploitanten te hebben. Ik hoop dan ook dat er nog velen zullen volgen, want naast het praktische van online meetings ben ik van mening dat we offline #BetterTogether zijn!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord