#Algemeen

Een andere pet opzetten

Media Reverse op 18 februari 2022

< 1 minuut leestijd

In januari heb ik de overstap gemaakt van Platform161 naar Media Reverse, waar ik aan de slag ga als online campagnemanager. In mijn ogen een hele mooie stap om mezelf breder te ontwikkelen in het medialandschap én een stap dichterbij de adverteerder te komen.

Platform161 staat bekend als Demand Side Platform (DSP), een systeem waarmee advertentieruimte digitaal ingekocht kan worden. De afgelopen 4 jaar heb ik dan ook met veel plezier gewerkt als digital campagnemanager en later als consultant. Hierbij kwamen ook de open veiling campagnes van Media Reverse voorbij.

Doordat Media Reverse voor de campagnes onder andere gebruik maakt van Platform161 heb ik al eerder kennis kunnen maken met een deel van het team en de merken. Hierdoor zal ik ook in de toekomst nog regelmatig contact hebben met Platform161. Zo was en is er nog steeds twee keer per week een call tussen beide bedrijven. Vooral in deze meetings is mijn rol veranderd en heb ik nu als het ware een andere pet op.

De verandering door van Platform161 naar Media Reverse te gaan leverde in mijn ogen vooral in de eerste maand een enorme voorsprong op. Met begrippen als CPM, CPC en viewability heb ik al jaren gewerkt. Dat maakt dat het inlezen, begrijpen en beoordelen van andere mediumtypen zoals social, radio en televisie eenvoudiger. Toch zijn vooral de nieuwe systemen even wennen.

De eerste maand stond natuurlijk ook in teken van het (beter) leren kennen van het bedrijf, de collega’s en de workflows. Gelukkig kon dit voor het grootste deel van de week fysiek op het kantoor in Hilversum. Ik kijk er dan ook naar uit om met meer mensen op kantoor te werken en een leuke band met elkaar op te bouwen, waarbij we veel van elkaar kunnen leren!

#BetterTogether

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord