#Algemeen

Een diepe sprong in een warm bad

Kelly de Heij op 6 augustus 2021

< 1 minuut leestijd

Een diepe sprong in een warm bad

Inmiddels 7 weken geleden kwam ik voor het eerst ons kantoor in Hilversum binnen als de gloednieuwe mediaplanner van Media Reverse. Mensen zeggen wel eens: Het is in het leven hollen of stilstaan. Na een jaar vrijwel helemaal stil te hebben gestaan werd het hoog tijd weer eens lekker te gaan hollen.

Naast het warme bad waar ik gelijk tussen alle collega’s in mocht plonsen, was mijn agenda zorgvuldig gevuld met (voornamelijk digitale) ontmoetingen. Hiermee begon een soort kennismakingstournee langs alle hoeken van het medialandschap. Inmiddels heb ik meer dan 50 digitale handjes mogen schudden met zowel exploitanten als enkele klanten. Erg fijn om gelijk een gezicht bij iemand te kunnen plaatsen.

Inwerken in deze gekke tijden blijft een beetje wennen, maar met dit team wat inmiddels enorm bedreven is in het digitale thuiswerken komt dat helemaal goed. Inmiddels lukt het me aardig om een weg te vinden in de spaghetti van programma’s en heb ik zelfs als eerste ‘De Grote Media Reverse Super Wisseltrofee’ in ontvangst mogen nemen na het winnen van de EK Poule.

Nu de eerste kennismakingsperiode erop zit heb ik enorm veel zin om mezelf nog meer vast te bijten in deze rol en snel een goede bijdrage te kunnen leveren aan de campagnes van onze mooie portefeuille van klanten.

#BetterTogether

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord