#Algemeen

Een kijkje achter de schermen bij Team Account

Media Reverse op 5 augustus 2022

3 minuut leestijd

We hebben al veel blogs geschreven vanuit onze expertises, maar deze gaan veelal over relevante onderwerpen in ons vakgebied. Over het vakgebied zelf hebben we nog nooit écht geschreven. Waarom dus niet een kijkje achter de schermen bij Media Reverse? Te beginnen met Team Account.

Onze focus ligt op onze klanten. Heel kort door de bocht zijn wij elke dag bezig met hoe we al onze klanten gelukkig kunnen maken en verder kunnen helpen. Het geheim daarbij zit ‘m vooral in de details en omdat geen klant hetzelfde is, maakt dat het werk juist zo leuk en veelzijdig!

Better Together

Wij werken graag samen met onze klanten en geloven dat het daarom erg belangrijk is om elkaar goed te kennen. We zijn tenslotte #BetterTogether. Het werk wordt namelijk leuker, beter en makkelijker als we elkaar goed begrijpen.  Als we weten wat de specifieke doelen zijn, weten waar de behoeften liggen en wat de overige wensen zijn, kunnen we samen tot het beste mediaplan komen. Daarvoor is het natuurlijk belangrijk om te weten wat een bedrijf doet, welke doelen en belangen ze hebben en waar we ze mee kunnen helpen. Maar het gaat ook dieper dan dat. Zo geloven wij ook in de kracht van de details. We noemen ons niet voor niets liever jouw mediamanager in plaats van mediabureau. Wij liggen wakker van waar onze klanten wakker van liggen. Dus we stellen ons graag zo op, dat we de grootste toegevoegde waarde kunnen hebben.

Daarnaast is uiteraard ook geen mens hetzelfde. Over hoeveel mediakennis beschikt onze contactpersoon al? Soms nog niet zoveel, maar is de interesse groot. Dan organiseren we graag een Workshop Medialandschap, samen met team planning. En wil men juist álle onderdelen weten en begrijpen, of wil men een beargumenteerd gebundeld advies? Kunnen we snel knopen doorhakken, of hebben we nog een RvB die we eerst moeten overtuigen? Zullen we alles doorrekenen en koppelen aan bedrijfsresultaten? Of werken we daarnaast ook samen met een onderzoeksbureau die bijvoorbeeld naamsbekendheid meet?

Ook samen met exploitanten

Natuurlijk stopt het daar niet. Samen betekent meer dan alleen onze klanten. Samen betekent ook goede banden met de exploitanten onderhouden. Zij kennen hun product immers het beste. En uiteindelijk hebben we samen dezelfde eindklant om te bedienen. Zo blijft het leuk om onze klanten te verrassen met inzet waar ze wellicht nog niet aan gedacht hebben, maar waarvan wij denken dat het een mooie match kan zijn. Dit is alleen mogelijk door elkaar veel te spreken, updates uit te wisselen en te horen wat er allemaal mogelijk is. Daarbij is het altijd leuk als exploitanten met ons mee denken en ons verder helpen! Samen zorgen we ervoor dat we een zo goed mogelijke deal aan onze klanten kunnen voorleggen.

Interne proces begeleiding

Naast zorgen voor onze klanten en contact houden met de exploitanten, houdt team account zich ook bezig met de rest van het proces. Zo zorgen we dat onze mediaplanners tijdig de juiste informatie krijgen om aan de slag te kunnen met het mediaplan. We voorzien zowel onze klant, onze mediaplanners en de exploitanten van updates en zorgen dat voor het finance team alles duidelijk is. Veel telefoontjes en mailtjes dus! We houden constant het grotere plaatje in zicht: gaan we nog de goede kant op, is de tijdlijn duidelijk en wat zou eventueel verder nog relevant kunnen zijn?

Uiteindelijk willen we het samen doen. Samen met onze klanten, samen met de exploitanten en samen met de andere afdelingen binnen Media Reverse. We willen allemaal een mooi mediaplan voorleggen, wat aan alle kanten klopt. Als alle schakels binnen het proces zich gehoord en geholpen voelen, zijn wij tevreden. En ook wij staan de juichen als een campagne vervolgens aanslaat en doet wat ‘ie moet doen. Dat is #BetterTogether!

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord