Echte resultaten bereik je alleen samen — met een gedreven team!

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-6525

Eva Thijssen

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-6694

Sjors Kroon

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-6890

Lysanne Schellekens

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023-6364

Michael van der Wal

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-7881

Jochem Douqué

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-6645

Wim Kemna

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-6773

Kelly de Heij

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-6346

Laurens van den Heerik

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-7098

Julie Meulesteen

saskiabeek.nl_Media Reverse 2023 LR-7963

Femke van den Boomen

Eva Thijssen


Hallo! Ik ben Eva en als Media Consultant sta ik klaar om je te assisteren in het ontwikkelen van de optimale strategie om jouw doelgroep te bereiken. Mijn expertise omvat niet alleen het plannen en beheren van je media, maar ook het zorgvuldig monitoren en evalueren van de resultaten. Samen zullen we aan de hand van data de meest geschikte aanpak bepalen voor jouw doelstellingen. In de avonduren kun je me vaak vinden in de Filmhallen Amsterdam of aan een wijntje bij cafe Helmers.

Tel: 06 24 92 05 76
Mail: eva@mediareverse.nl

Wim Kemna

Ik ben Wim en heb vanaf het eerste uur mee mogen bouwen aan de groei van Media Reverse. Binnen Media Reverse ben ik verantwoordelijk voor New Business en daardoor veel onderweg en met veel met bedrijven en nieuwe kanten in gesprek. Hobby’s? Jazeker, in mijn vrije tijd speel ik basgitaar, zit ik op de racefiets of ben ik met mijn visboot op het water te vinden.

Tel: 0620414740
Mail: wim@mediareverse.nl

Sjors Kroon

Hi, ik ben Sjors, en ik heb Media Reverse opgericht. Naast de overall verantwoordelijkheid voor ons bedrijf zorg ik ervoor dat onze klanten altijd een aanspreekpunt hebben. Ik bemoei me met de strategie van mediacampagnes en heb veel contact met exploitanten over juiste inkoopvoorwaarden van de inzet. Werk ik niet, dan sta ik graag op het hockeyveld, op de golfbaan of geniet ik van het bourgondische leven.

Tel: 06 20 43 727
Mail: sjors@mediareverse.nl

Kelly de Heij

Hi, ik ben Kelly! Sinds 2019 ben ik bij Media Reverse werkzaam en sindsdien heb ik ervoor gezorgd dat ik alle mediumtypen van binnen en van buiten ken. Als media director ben ik bij Media Reverse onder andere verantwoordelijk voor de inhoud van onze mediaplannen en -strategieën en zorg ik er samen met het team voor dat alle campagnes optimaal worden uitgevoerd en geoptimaliseerd. Ik ben dol op data en analyses, dus denk graag met je mee over hoe we samen tot de beste plannen kunnen komen. Buiten werk om hou ik van de natuur, de zon, dieren terrasjes en ben ik regelmatig aan het klussen in en rondom huis.

Tel: 06 15 105 721
Mail: kelly@mediareverse.nl

Lysanne Schellekens

Hi! Mijn naam is Lysanne en ik ben sinds 2017 werkzaam bij Media Reverse als financieel manager. Ik ben dol op cijfers en daarom dan ook verantwoordelijk voor de financiële huishouding van het bedrijf. Voor alle financiële zaken kan je dus bij mij terecht. Als de werkdag voorbij is, vind ik het heerlijk om in de zomer door de Amsterdamse grachten te varen. Daarnaast heb ik groene vingers en heb ik heel veel verschillende hobby’s die mij in het weekend bezighouden.

E: lysanne@mediareverse.nl

Laurens van den Heerik

Hi! Ik ben Laurens en sinds 2018 werkzaam als Online Campagne Manager bij verschillende organisaties en sinds 2021 bij Media Reverse. Vooral op het gebied van online display en video word ik graag uitgedaagd. Sinds mijn komst bij Media Reverse zijn daar onder andere Social en SEA bijgekomen en gaan er vast nog meer onderdelen volgen! Verder sta ik altijd open om even bij te praten over de hoogtepunten van het afgelopen voetbalweekeinde, ga ik graag naar concerten en loop ik elk jaar de Vierdaagse van Nijmegen.

Tel: 06 83 23 31 56
Mail: laurens@mediareverse.nl

Michael van der Wal


Hoi! Ik ben Michael en als Online Campagne Manager ben ik specialist in alles wat met online adverteren te maken heeft. Heb je een vraagstuk over SEA, online video, display of social dan kun je bij mij terecht voor een sparsessie en zoeken we samen naar een passende oplossing voor jouw online media uitdagingen. Als het weekend aanbreekt, ga ik graag even offline en ga ik het liefst suppen, skeeleren of als het weer tegenzit een Netflix serie bingen of naar de sportschool.

Tel: 06 51 37 20 23
Mail: michael@mediareverse.nl

Julie Meulesteen

Hi, ik ben Julie en ik werk sinds 2016 bij Media Reverse. Als campagnemanager begeleid ik advertentiecampagnes voor onze klanten. Dit omvat deels de invulling, planning, uitvoering en evaluatie van de mediaplannen; of het nu gaat om abri’s in een bushokje, een branded content artikel in een (online) B2B magazine of een podcastadvertentie, ik zorg ervoor dat de boodschap bij de doelgroep terecht komt.

In mijn vrije tijd wandel ik graag; klompenpaden, ommetjes en natuurlijk ook over onze eigen mooie Hilversumse heide. Nog een weetje: ik ben dé sjoelkampioen van Media Reverse.

Tel: 06 14 66 87 02
Mail: julie@mediareverse.nl

Jochem Douqué

Aangenaam ik ben Jochem en binnen Media Reverse houd ik mij bezig met alles wat met online marketing en online advertising te maken heeft. Als Online Campagne Manager ben ik dagelijks bezig met alle mediatypen die je via Programmatic kan inzetten, maar ook met Paid Social, Video, Digital Audio en SEA. Strategieën bouwen op basis van marketingdoelstelling en creatief concept is wat ik het liefste doe voor onze klanten. Naast mijn werk neem ik het liefst zo veel mogelijk tijd om samen met mijn gezin te zijn en om te sporten.

Tel: 06 24 67 56 97
Mail: jochem@mediareverse.nl

Femke van den Boomen

Hi! Ik ben Femke en als Client Lead staan de klanten bij mij centraal. Ik ben het eerste aanspreekpunt wanneer we samen een campagne gaan opzetten. Ik denk daarnaast graag mee over complexe vraagstukken en het ontwikkelen van een mediastrategie. Ook heb ik veel contact met exploitanten over de juiste inkoopvoorwaarden van de inzet. In het weekend ben ik graag op het hockeyveld, in de sportschool of op een terrasje met vriendinnen.

Tel: 06 34 62 29 27
Mail: femke@mediareverse.nl

Kantoor Hilversum

Werken bij ons

Wij zijn een snelgroeiende onderneming en altijd op zoek naar talent.
Wil je een open sollicitatie sturen? Stuur dan een mail naar info@mediareverse.nl.

Openstaande vacatures:

Media Consultant

Client Lead

Stagiair

Jouw merk laten groeien?

Samen bekijken wat de beste mediakeuze voor jouw merk is? Neem contact met ons op voor een afspraak!