Vacature: Client Lead

saskiabeek.nl_Media Reverse LR-5396

Media Reverse is een snel groeiend, transparant en full service mediabureau. We zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe teamgenoten om met ons mee te groeien. Voor onze klanten zorgen wij voor de verankering van hun doelstellingen in strategische mediaplannen. We verrichten onderzoek naar doelgroepen, adviseren over de keuze in mediumtype en zenders en titels, onderhandelen de beste tarieven, voeren de campagne uit, optimaliseren de campagnes en denken in de evaluatie mee over logische vervolgstappen.

Media Reverse onderscheidt zich van andere mediabureaus door op een ‘no nonsense’ manier écht samen te werken met klanten en door data, creatieve impact, transparantie en inkoopvoordeel centraal te stellen in onze aanpak. Media Reverse is een jong bedrijf waar je snel eigen verantwoordelijkheden krijgt, maar waar we ook altijd naar elkaar omkijken.

Werkzaamheden

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt er pro-actief voor dat onze klanten de juiste aandacht krijgen en op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen.
 • Je voert gesprekken met potentiële nieuwe klanten over onze dienstverlening en bent in staat onze werkwijze duidelijk over te brengen.
 • Je zorgt dat de communicatiebehoefte van een klant wordt vertaald naar een briefing aan je collega’s van Planning & Operatie om samen te komen tot een advies op mediastrategie en -planning. Je houdt daarbij rekening met de verschillende doelstellingen van een klant (strategische doelstellingen, bedrijfsdoelstellingen, marketingdoelstellingen, salesdoelstellingen).
 • Je stemt analyses ter onderbouwing van de mediastrategie en/of voor evaluaties van campagnes af, gemaakt door je collega’s van Planning & Operatie voor verschillende mediumtypes. De uitkomsten van deze analyses breng je (eventueel samen een collega van Planning & Operatie) op de juiste manier over klanten in de vorm van een presentatie.
 • Je informeert en adviseert de klant m.b.t. de planning en zorgt er ook intern voor dat je collega’s van Planning & Operatie voldoende tijd hebben om analyses en plannen te maken.
 • Je monitort het proces voor lopende campagnes en stemt hierover zowel intern als extern af.
 • Je hebt contact met exploitanten en onderhandelt over prijs van in te kopen media, zodat onze klanten altijd de beste deals krijgen.

Functie eisen

 • Je bent commercieel creatief, communicatief sterk, dienstverlenend, flexibel, pro-actief, enthousiast en analytisch.
 • Je hebt minimaal opleidingsniveau HBO.
 • Je bent sterk in het werken in Excel en het maken van Powerpoint presentaties.
 • Je hebt het liefst al ervaring in het beheren van klanten in een commerciële omgeving.
 • Je vindt het leuk om in een kleine organisatie het verschil te kunnen maken.

We bieden

Een leuke en leerzame werkplek, waarbij je in een klein team snel kunt groeien. We maken samen een bij jou passend plan om jou als client lead het team te kunnen laten versterken. We verwachten sterke motivatie en veel enthousiasme, maar bieden tegelijkertijd een unieke kans om met veel persoonlijke aandacht snel het verschil te kunnen maken in de dynamische mediawereld en daarnaast met ons mee te groeien als bedrijf.

Solliciteer direct

Neem contact met ons op
Bezoekadres
Vaartweg 66, 1217 SV Hilversum

Of gebruik ons contact formulier