#Algemeen

Vertrouwde baan in een nieuwe omgeving

Media Reverse op 3 september 2021

2 minuut leestijd

En daar sta je dan. Je eerste werkdag bij een nieuwe werkgever. Dat soort dingen blijven toch een beetje spannend. Gelukkig was mijn eerste dag niet digitaal, maar mocht ik weer eens op kantoor werken. Na een warm onthaal en leuke kennismakingen ging ik met enthousiasme aan de slag als Client Lead bij Media Reverse.

Inmiddels is het twee maanden geleden dat ik ben begonnen. Een vertrouwde baan in een nieuwe omgeving. Een hele leuke uitdaging dus. Met klanten werken doe ik al jaren met veel plezier, maar deze kant van het medialandschap kende ik nog niet. Elke dag leer ik iets nieuws, ontmoet ik meer mensen en wordt de omgeving steeds duidelijker.

Bij Media Reverse kan je meteen aan de slag. Zo heb ik nu al een aantal projecten lopen. Één daarvan is heel groot en veel werk, maar wel de perfecte manier om het proces meteen mee te krijgen. Door de vele telefoontjes, mailtjes en administratie krijg je het vanzelf allemaal onder de knie. Waarbij de eerste weken in het teken stonden van zoveel mogelijk leren over de vele mediumtypes en daarbij de vele exploitanten (lees: veel digitale, maar soms ook fysieke kopjes koffie), ben ik nu vooral druk bezig om mijn geleerde kennis toe te passen in projecten en nog verder uit te breiden.

Blij ben ik wel met de afwisseling tussen thuiswerken en werken op kantoor. Inwerken via Zoom blijft namelijk lastig en het is moeilijk om de groepsdynamiek op die manier mee te krijgen. In een klein bedrijf waar iedereen veel met elkaar samenwerkt, is dat toch heel belangrijk. Ook krijg je vaak net iets meer context mee en is het makkelijk om even een snelle vraag te stellen. Thuiswerken is juist weer fijn na een paar dagen werken op kantoor. Het snel willen oppakken van nieuwe informatie vraagt veel energie. Thuis alles nog even rustig doornemen, kan dan zeker helpen.

Het enthousiasme van de eerste dag, die is er zeker nog steeds. Ik kijk er dus ook naar uit om steeds meer bij te kunnen dragen en lekker aan de slag te gaan! #BetterTogether

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord