#Algemeen

Worklife is good after Corona!

Media Reverse op 8 oktober 2021

2 minuut leestijd

Wat is het een genot om steeds normaler – en dus weer op kantoor – te kunnen werken. Gewoon als collega’s samen. Zonder dat je persé een afspraak met elkaar hebt om elkaar te spreken. Zonder een agenda, zonder een camera, zonder een geblurde achtergrond. Gewoon met een muziekje op de achtergrond werken aan plannen voor onze klanten. Even tussendoor het weekend doornemen of delen wat je de avond ervoor hebt meegemaakt. Samen lunchen, samen aan tafel zitten, ik vind het een verademing.

Tuurlijk, het thuiswerken heeft ons ook best wat gebracht, we zijn er met z’n allen veel efficiënter door geworden. We rijden niet voor elk wissewasje meer naar een klant, dat lossen we digitaal snel op. Af en toe wat zaken thuis uitwerken kan lekker zijn om meters te maken waar je op kantoor iets eerder afgeleid bent. Minder woon-werk verkeer heeft ook zo zijn voordelen, het scheelt tijd en het is rustiger op de weg. Balans tussen kantoor en thuiswerken is prima om erin te houden.

Ik zie onze Out-of-Home vrienden overigens wel steeds vaker posten op social media dat het op de weg weer drukker is. En het klopt, ik stond laatst weer eens een uurtje in de file. Ik heb het met een glimlach aanvaard. Want ook het afspreken op locatie bij klanten of exploitanten is zoveel leuker dan het digitaal gestructureerd afhameren van agendapunten. In ons vak is creativiteit zo belangrijk. Het proces van elkaars ideeën versterken, brainstormen, iets roepen om het daarna weer van tafel te gooien, dat brengt je vaak tot de juiste inzichten. En dat is toch een dingetje online. Ik geloof ook echt dat van een fijne werkrelatie de plannen beter worden, en die relatie onderhoud je beter door elkaar echt te zien.

Hoe dan ook, het is mooi dat het weer kan en mag allemaal. Met Media Reverse gaan we volgende week daarom weer eens ouderwets op heidag. Ik zie daar echt naar uit. We nemen twee dagen de tijd om ons voor te bereiden op het laatste kwartaal, maar we gaan vooral ook niet werk gerelateerde dingen doen. Volgende week donderdag en vrijdag zijn we uit de lucht. Daarna zijn jullie uiteraard weer van harte welkom op ons kantoor op de Vaartweg! #BetterTogether

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord of klik hier voor meer informatie.

Akkoord